fredag den 6. november 2015

I'm not bossy, I am the boss

  Så gik der selvfølgelig også forargelse i den, da Michelle Obama skrev en twitter-hilsen til Beyonce på hendes fødselsdag, hvor hun kaldte Beyonce en "god rollemodel for de unge piger".
  Beyonce havde da forlængst i 2012 komplimenteret Michelle Obama for at være et forbillede som god og kærlig mor, som selv under stort pres forbliver ydmyg, kærlig og sensitiv. En stærk afrikansk-amerikansk kvinde.
  Rigtig mange havde svært ved at se den tidligere "Destiny's Child" sangerinde med hang til eksponering af egne kropsdele som nogetsomhelst kvindeideal.
  Der er jeg klart på Michelle Obamas hold: selvfølgelig skal man danse og vise mås, alt det man orker. Eller lade være, hvis ikke man vil. Det er forskelligheden som er målet, nemlig.
  Beyonce har da også fyret en fed sætning af, som sætter visse ting på plads mht. roller og ageren, og som jeg sommetider luner mig ved, når jeg selv bliver skydeskive for dit og dat: "I'm not bossy, I am the boss". Iøvrigt er det et Sinead O'Connor citat, men dét gør det ikke ringere...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar